Îți poți șterge contul EnjoyCards și toate datele asociate în orice moment.
Ce se întâmplă când îți ștergi contul
- Contul tău, cardurile, pachetele, istoricul recapitulărilor și statisticile de învățare vor fi șterse definitiv.
- Această acțiune nu poate fi anulată.
- Abonamentele active trebuie anulate separat prin magazinul tău de aplicații.
Cum să îți ștergi contul
Din aplicație
- Deschide EnjoyCards
- Mergi la Setări
- Atinge Șterge contul
- Confirmă ștergerea
La cerere
Dacă nu poți șterge contul din aplicație, trimite-ne un e-mail la support@enjoycards.app de pe adresa de e-mail înregistrată pe contul tău, iar noi vom procesa ștergerea.
Ce păstrăm
Înregistrările pe care suntem obligați legal să le păstrăm (cum ar fi pentru scopuri fiscale sau prevenirea fraudei) vor fi păstrate doar pe perioada cerută de lege.
Ai nevoie de ajutor?
Contactează-ne la support@enjoycards.app.