သင်သည် မည်သည့်အချိန်တွင်မဆို သင့် EnjoyCards အကောင့်နှင့် ဆက်စပ်ဒေတာအားလုံးကို ဖျက်နိုင်သည်။
သင့်အကောင့်ဖျက်သောအခါ ဖြစ်ပျက်မည့်အရာများ
- သင့်အကောင့်၊ ကတ်ပြားများ၊ ကတ်အစုများ၊ ပြန်လည်သုံးသပ်မှုမှတ်တမ်းနှင့် လေ့လာမှုစာရင်းဇယားများကို အမြဲတမ်း ဖျက်မည်။
- ဤလုပ်ဆောင်ချက်သည် ပြန်၍မရနိုင်ပါ။
- တက်ကြွသောစာရင်းသွင်းမှုများကို သင့်အပ်စတိုးမှတစ်ဆင့် သီးခြားစီ ဖျက်သိမ်းရမည်။
သင့်အကောင့်ကို မည်သို့ဖျက်မည်နည်း
အက်ပ်မှ
- EnjoyCards ကိုဖွင့်ပါ
- Settings သို့သွားပါ
- Delete Account ကိုနှိပ်ပါ
- ဖျက်ခြင်းကို အတည်ပြုပါ
မေတ္တာရပ်ခံချက်ဖြင့်
အကယ်၍ အက်ပ်အတွင်းမှ မဖျက်နိုင်ပါက သင့်အကောင့်တွင်မှတ်ပုံတင်ထားသော အီးမေးလ်လိပ်စာမှ support@enjoycards.app သို့ အီးမေးလ်ပို့ပါ၊ ကျွန်ုပ်တို့သည် ဖျက်ခြင်းကို ဆောင်ရွက်ပေးပါမည်။
ကျွန်ုပ်တို့သိမ်းဆည်းထားသည့်အရာများ
ဥပဒေအရ သိမ်းဆည်းရန် လိုအပ်သော မှတ်တမ်းများ (အခွန်အတွက် သို့မဟုတ် လိမ်လည်မှုကာကွယ်ရေးကဲ့သို့) ကို ဥပဒေအရလိုအပ်သလောက်သာ သိမ်းဆည်းမည်။
အကူအညီ လိုအပ်ပါသလား?
support@enjoycards.app တွင် ကျွန်ုပ်တို့ကို ဆက်သွယ်ပါ။